Handelsbetingelser og privatlivsvilkår

Handelsbetingelser ved CKU – Center for Kognitiv Udvikling og Lyngemetoden ApS 

Ophavsrettigheder / handelsvilkår / Vilkår / aftalevilkår / Handelsbetingelser 

CKU og Lyngemetodens produkter er et middel til selvhjælp. De må ikke kopiere eller downloades til andre eller sendes til tredjemand. Til gengæld må du frit dele linket www.lyngemetoden.dk til andre, således de også kan få glæde af produkterne.

Ud fra de oplysninger du har angivet i vores formular og eller gratis startsamtale sammensætter Lyngemetoden et træningsforløb er tilpasses specielt til dig. Hvis du vælger at i gangssætte forløbet / abonnementet giver du hermed dit samtykke til, at din fortrydelsesret ophører, selvom de 14 dage endnu ikke er gået. Efter din betaling får du et login. Med mindre du har valgt at låne penge gennem Viabill. Da vil produktet først virke efter at Viabill har godkendt dig. Når du kommer ind i vores platform vil der være et skræddersyet program til dig.

Programmet består af flere ting.

APP med en positiv besked hver dag i 365 dage. Du downloader APPen manuelt selv, men får en kode – så APPen aktiveres gratis til 365 dage.

3 af vores forløb vil ligge på appen – her er hensigten, at du skal se videoen på APPen hver dag.

Tilvalg på samtale tider med din instruktør.

En øvelse pr. uge bestående af videoforklaring og en A4 seddel som du skal udfylde.

Inspirationsvideoer som passer til dig.

Fribillet til LIVE arrangementer med Søren Lynge

Lydbøger og meget mere. Dit login er personligt og må kun anvendes af dig.

Det er dit eget ansvar, hvordan du bruger CKU og eller Lyngemetoden og din egen risiko. Lyngemetoden kan nødvendigvis ikke erstatte psykologisk, psykiatrisk eller anden professionel diagnosticering og/eller behandling af uddannede fagpersoner. Ved at benytte Lyngemetoden kan og vil du blive udsat for virkemidler, som potentielt kan frembringe meget stærke følelsesmæssige reaktioner og forandringer hos dig. Det kunne være provokerende sætninger, som kan fremkalde minder eller associationer, som vi ikke kan kontrollere eller styre, og som kan virke foruroligende på dig som bruger. Vores sprogbrug kan aktivere følelser eller følelsesmæssige stemninger, som vi ligeledes ikke kan kontrollere eller styre, og som kan virke foruroligende på dig som bruger. Lyngemetoden påviser at positive tanker kan helbrede sygedomme, men vi stiller ingen former for garanti.

Privatlivspolitik I forbindelse med din oprettelse Lyngemetoden vil vi indhente nogle oplysninger om dig.

Oplysninger der indhentes og behandles:

Lyngemetoden indhenter og behandler de personlige oplysninger, som du indtaster, når du opretter dig til brug af Lyngemetoden. Formålet med indhentning og behandling af information er, at kunne identificere dig som bruger og for at kunne servicere dig som bruger bedst muligt. Dine rettigheder Som bruger af Lyngemetoden har du naturligvis alle de rettigheder, som gældende lovgivning tilskriver dig.

Den dataansvarlige: Lyngemetoden er ansvarlig for indhentning og behandling af dine oplysninger. Hvis du har spørgsmål vedrørende indhentning eller behandling af oplysninger vedrørende dig, bedes du skrive til os. Vi sørger for fysiske, elektroniske og processuelle sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af alle oplysninger, som vi indhenter og behandler. Vi sletter data når loven angiver det.

Klager: Udover muligheden for at klage direkte til Lyngemetoden er du også berettiget til at klage til Datatilsynet. Lyngemetoden giver dig licens til at benytte vores produkter personligt og til ikke-kommercielt brug.

Rettigheder og begrænsninger

(a) Ophavsretsoplysninger. Alle ophavsrettigheder tilhører Søren Lynge

(b) Distribution Det er ikke tilladt at distribuere Lyngemetoden til tredjemand.

(c) Forbud mod at kopiere eller på anden måde overspille Lyngemetoden.

(d) Udlejning Det er ikke tilladt at udleje, lease eller udlåne Lyngemetoden til tredjemand.

(e) Markedsføring over for tredjemand Lyngemetoden inklusive titler, figurer, logoer eller billeder må ikke markedsføres eller på anden måde distribueres med henblik på salg. Det gælder på samtlige distributionskanaler.

(f) Overholdelse af gældende ret. Gældende ret skal overholdes ved anvendelse af Lyngemetoden.

Opsigelse

I tilfælde af misligholdelse af AFTALEN kan Lyngemetoden uden præjudice for øvrige misligholdelsesbeføjelser – opsige denne til ophør straks. Du vil da automatisk blive slettet som bruger.

Har du købt et abonnement kan du efter seks måneders bindingsperiode opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Du opsiger ved at skrive en mail til kontor@lyngemetoden.dk Lyngemetoden kan du forsætte med sålænge det behager dig. Vi anbefaler 7 måneder. Ønsker du 7 måneder, kan du med fordel opsige dit abonnement ved udgangen af 6. måned. Du kan opsige dit abonnement ved at skrive en mail til os.

Ophavsret

Ejendomsretten, herunder ophavsrettigheder tilhører Søren Lynge. Garantifraskrivelse Lyngemetoden giver ingen garantier vedrørende resultater.

Vi konkludere at mange mennesker har fået et nyt og bedre liv ved at benytte Lyngemetodens mentale værktøjer. MEN vi anderkender at produkterne kun virker, i større eller mindre grad, ved forandringsvillige personer. Vil man ikke forandre sig – kan man ikke forandre sig. Dermed giver Lyngemetoden ikke garanterer for, at Lyngemetoden kan anvendes til dens tiltænkte formål. Lyngemetoden ingen garantier af nogen art. Lyngemetoden indestår ikke og påtager sig ikke ansvaret for rigtigheden eller fuldstændigheden af information, tekst, grafik, links eller andre emner indeholdt i Lyngemetoden.

Køb og automatisk fornyelse af abonnement

Lyngemetoden har både produkter som du betaler for en gang – men der er også abonnementsaftaler – som har en minimum seks måneders bindingsaftale. Her vil abonnementet fornye sig selv hver måned. Betaling vil blive opkrævet fra din bankkonto eller gennem det kort du har oplyst ved køb. Ved abonnementet køb af Lyngemetoden godkender kunden, at er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort. Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Lyngemetoden må gennemføre en betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres typisk midt i måneden eller på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Lyngemetoden er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktion på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden.

Ved korrekt opsigelse af abonnementsaftaler slettes kundes kortoplysninger. Ved kortudløb kommer der automatisk en mail med påmindelse om, at kortoplysninger skal fornyes. Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden – medmindre forløbet er skræddersyet til dig og igangsat. Bemærk: Betalinger for deltagelse i personlige-sammensatte onlineprogrammer, hvor du modtager en special designet pakke som ovenfor nævnt, samt billetter til arrangementer kan, som udgangspunkt, ikke refunderes, medmindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten. Er du i tvivl så spørg os endelig inden du køber produktet.

Kontakt og virksomhedsoplysninger

CKU, Center for Kognitiv Udvikling

CVR-nr. 25169395 Lyngemetoden DreamCenter

Ågerupvej 662750 Ballerup

CVR-nr: 35487409

Tlf.: +45 7027 2526

E-mail: kontor@lyngemetoden.dk